Psykolog

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa HVB- och familjehemsverksamhet? Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar.  Till våra HVB-hem och behandlingsfamiljer söker vi en psykolog som kan leda behandlingsarbetet. 

HVB-hemmen har  har plats för 6-7 pojkar i ålder 14-18 år. Familjehemmen och behandlingsfamiljerna tar emot barn, unga och unga vuxna. 


Om dig

 Du är utbildad psykolog. 

Vi arbetar med KBT i våra individualterapier och det är en fördel om du har erfarenhet av vår målgrupp, ungdomar med en komplex problembild bestående av både psykosocial problematik i kombination med missbruk och eller kriminalitet. Familjeproblem och neuropsykiatriska behov förekommer ofta. 

Hos oss kommer du att ha mycket tid för att vända och vrida på kontingenser för att skapa optimala förutsättningar för beteendeförändring. Du ska även gilla tanken på att jobba i team i ungdomarnas vardag snarare än i mottagningsrum och i den kontexten sätta ihop och genomföra intensiva KBT-behandlingar och samverka med både personalgrupp, den unges familj samt andra vårdgivare. 

Du kommer varva att genomföra utredningar med behandlande insatser.

Förutom behandling och utredning ansvarar du för handledning av övriga  personalgruppen  för att skapa en maximalt behandlande miljö.

Det är ett flexibelt arbete där du självständigt planerar och genomför arbetet.
Arbetstiden är främst veckodagtid, arbete på kvällar och helger kan förekomma även om det är ovanligt. 

Körkort är ett krav.


Låter det intressant? Skicka en spontanansökan till info@lejongruppen.com

Märk mejlet med "psykolog"